Privat

Professionel tagdækning til private

Trænger dit hjem eller din fritidsbolig til nyt tag, har vi stor erfaring i professionelle tagpapløsninger, der matcher din bolig i både kvalitet og arkitektur.

Vi skræddersyr et tilbud til dig og sørger for, at dit nye tag både fagligt og kvalitetsmæssigt lever op til de højeste krav. Forud for opgaven står vi selvfølgelig gerne til rådighed med vores ekspertise, så du altid kan tage en beslutning på det rigtige grundlag, ligesom du får en solid rådgivning både under og efter processen.

Det bedste slutresultat

Vi leverer altid kvalitet til tiden og gerne før, og vi har stor erfaring i at indgå i dialog med øvrige faggrupper, så du altid får det bedste slutresultat. Vi uddanner os løbende og er altid opdateret inden for de seneste lovkrav og byggereglementer, ligesom vi altid arbejder med kvalitetsmaterialer, der sikrer dig et flot og holdbart resultat mange år frem i tiden.

Tagpap til private boliger

En smuk løsning til dit hjem

Få et tilbud

Optimale løsninger i samarbejde med dig

Tecma Tag tilbyder en lang række forskellige tagpapløsninger til private hjem og fritidsboliger. Vi skaber altid løsningen i samarbejde med dig, så dit nye tag løfter din bolig arkitektonisk og skaber blikfang.

  • Listedækning
  • Glatdækning
  • Plankedækning
  • Tagrenovering
  • Vedligeholdelse

Moderne løsning med et klassisk udtryk

Tagpap bliver mere og mere populært. Ikke blot på nybyggede huse, men også i forbindelse med renovering af ældre boliger.

Hos Tecma Tag har vi stor erfaring i begge dele, og samarbejder gerne sammen med lokale tømrermestre for at skabe præcis den løsning, der passer til dit hjem.

Når du vælger tagpap til renovering, kan du samtidig nemt energioptimere med ekstra isolering uden at gå på kompromis med husets arkitektoniske udtryk. I nogle tilfælde kan tagpap oven i købet løfte huset visuelt og give det et mere moderne og let udtryk.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med at vælge den rigtige tagpapløsning, står vi selvfølgelig til rådighed. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi sammen kan skabe en kvalitetsløsning.