Om Tecma Tag

En pålidelig samarbejdspartner

Hos Tecma Tag er vi specialister i montering af tagpap og udfører tagdækning på nyetablerede bygninger. Vi udfører desuden tagrenovering og tilbyder serviceaftaler med løbende vedligehold af tapgpap- og folieløsninger.

Vi arbejder primært som en del af større erhvervsentrepriser og offentlige udbud. Her er vi en professionel og pålidelig samarbejdspartner, der med mange års erfaring fokuserer på høj tilfredshed i alle led og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden. Omhyggelig projektplanlægning og -styring spiller altid en stor rolle i vores arbejde, fordi vi forstår mekanismerne i et stort samarbejde og kender vigtigheden af præcision i arbejdet.

Altid høj kvalitet

Vi udfører også tagpap-løsninger til private hjem og sommerhuse. Vi rådgiver gerne om løsningsmuligheder i forbindelse med både nybyg og renovering.

Vi arbejder professionelt og erfarent på alle projekter. Uanset hvilken sammenhæng vi indgår i, er det kendetegnende for vores arbejde, at det bliver færdigt til tiden, og at kvaliteten altid er høj, både når det handler om materialer og udførelse.

Lasse Krogh

Adm. Direktør / Indehaver

Telefon : +45 26 79 99 57

Email : lk@tecmatag.dk

Jakob Boss Nielsen

Salgsdirektør / Indehaver

Telefon : +45 40 11 96 66

Email : jb@tecmatag.dk

Søren Bertelsen

Tilbudschef

Telefon : +45 60 14 99 57

Email : sb@tecmatag.dk

Peter Krogh

Formand / Indehaver

Telefon : +45 31 31 09 81

Email : pk@tecmatag.dk

Anders Boss Nielsen

Formand / Indehaver

Telefon : +45 28 78 40 14

Email : ab@tecmatag.dk

Få et tilbud

Har du brug for et tilbud i forbindelse med et større byggeprojekt, en serviceaftale eller rådgivning i forhold til tagrenovering, står vi klar til at besvare din henvendelse. Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tecma Tag ApS
Albuen 48B, 6000 Kolding

Telefon: +45 40 11 96 66
kontakt@tecmatag.dk

Kontaktinformationer