Offentlig

Professionel tagdækning til offentligt byggeri

Hos Tecma Tag holder vi altid fokus på professionelt udført arbejde, høj kvalitet og levering til tiden. Derfor er vi ikke kun specialister i tagpap og tagdækning, men også i effektiv projektledelse og samarbejde med øvrige faggrupper i byggeprocessen. Uanset projektets størrelse og kompleksitet arbejder vi med fokus på kvalitetsmaterialer, overholdelse af deadlines og professionelle løsninger.

Sparring og rådgivning

Vi har stor erfaring i at indgå som fagentreprenører i offentlige byggerier, og vi står altid til rådighed med vores viden, når det handler om sparring og rådgivning. Vi uddanner os løbende og er altid opdateret inden for de seneste lovkrav og byggereglementer.

Kvalitet til tiden

Erfarne specialister i tagdækning

Kontakt os

Optimale løsninger i høj kvalitet

Tecma Tag tilbyder en lang række forskellige løsninger til alle former for offentligt byggeri, fra store hospitalsbygninger og offentlige institutioner til mindre administrationsbygninger.

  • Glatdækning med tagpap
  • Tagfolie
  • Isolering, dampspærre, underpap
  • Renovering
  • Vedligeholdelse

Erfaring i fagentrepriser

Vi har mange års erfaring med tagdækningsopgaver i offentlig regi og ved, hvad det kræver at indgå i indbudte og offentlige licitationer. Når vi tager fagentreprisen på tagdækning, har vi altid fokus på at overholder tidsplanen, og uanset opgaven arbejder vi med kvalitetsmaterialer og sørger for, at løsningen er rentabel på både kort og langt sigt.

Vi løser alle typer opgaver og besidder selvfølgelig også kompetencer til at udføre isolering, dampspærre og underpap forud for den endelige tagdækning.

Udover projekter inden for nybyggeri varetager vi også vedligeholdelsesopgaver og klargøring til renovering. Uanset i hvilken sammenhæng vi bliver valgt som samarbejdspartner, er vi garanter for hurtig tilbudsgivning, kvalitet i udførelse og overholdelse af deadlines.