Erhverv

Erfarne specialister til dit erhvervsbyggeri

Montage af tagpap og professionel tagdækning kræver erfarne specialister og effektiv projektledelse. Hos Tecma Tag er vi kendt for kvalitetsarbejde og overholdelse af deadline og bidrager på den måde til overholdelse af de overordnede projektplaner, uanset byggeriets størrelse og kompleksitet.

Vi har stor erfaring i fagentrepriser på større byggesager og indgår gerne i sparring og rådgivning med øvrige faggrupper. Derfor holder vi os løbende opdateret på nye muligheder, bygge- og lovkrav samt miljømæssige tiltag.

Attraktive serviceaftaler

Udover fagentrepriser tilbyder vi renovering og vedligeholdelse, der forlænger levetiden på taget. Med vores attraktive serviceaftaler får du garanti for, at dit tag årligt bliver efterset og vedligeholdt. Samtidig forebygger du, at eventuelle skader udvikler sig til omkostningstunge reparationer.

Tegn en serviceaftale

Bliv godt dækket ind

Kontakt os

Professionel tagdækning til erhverv

Tecma Tag tilbyder en lang række forskellige tagpap- og folie-løsninger til alle former for erhvervsbyggeri, fra store industribygninger til mindre kontorbygninger. Uanset opgaven arbejder vi med kvalitetsmaterialer og sørger for, at løsningen er rentabel på både kort og langt sigt.

  • Glatdækning med tagpap
  • Tagfolie på industritage
  • Isolering, dampspærre, underpap
  • Renovering
  • Vedligeholdelse
  • Serviceaftaler

Forlæng tagets levetid

På store erhvervsbyggerier og industribygninger er taget sjældent det første, man ser. Ikke desto mindre har taget behov for regelmæssig vedligeholdelse og eftersyn.

Det er nemt at forlænge tagets levetid ved at tegne en årlig serviceaftale, hvor vi servicerer taget med rengøring, vedligeholdelse og udførelse af småreparationer.

Når du tegner en serviceaftale, slipper du for at bekymre dig om tagets generelle tilstand, tilstoppede afløb og mindre skader, der uopdaget kan føre til større skader og omkostninger.

Alle vores serviceaftaler udføres af fagfolk med stor erfaring i løsninger med tagpap og tagfolie. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan sammensætte en serviceaftale for din virksomhed.